maj 19, 2017

Årsbästa på flundra!

Fisket fortsätter vara väldigt bra på Røst och det landas riktigt fina fiskar dagligen!

  Team Kärrbrant har verkligen lyckats lura flundrorna denna veckan och igår var inget undantag när de tidigt på förmiddagen landade årets hittills största hälle som mättes till hela 160cm innan den släpptes tillbaka! Stort grattis till fångstmannen Gunnar som lite senare krokade ännu en fin fisk på strax över 20kg!

  20+ flundra!

  Team Lindh har fortsatt fiska bra och de hittade ytjagande sej som gav dem ett riktigt roligt fiske! Toppfiskarna låg på runt 15kg och innan dagen var slut blev det en flundra på dryga 20kg!

  För nyanlända Team Sundsvall började det riktigt bra med flera grova torskar över 15kg och de hade bra fiske under flera timmar. Det ska bli spännande att se vad detta gänget kan lura upp framöver!

  För Hallberg&Johansson blev det stora mängder fisk och den ena båten landade 3st flundror och snart sitter den stora!

  Jag och Carl Johan var ute med Hence som anlände tidigare i veckan och vi provade lite olika ställen för att se vart fisken befann sig. Det tog ungefär två minuter innan Hence drog på första torsken på 17-18kg och medans han drillar tar en torsk min jigg i droppet. Tyngden känns direkt och det är en riktigt fin torsk på ca 22kg som bryter ytan. En hyfsad start och det blev ett gäng till över 15kg innan vi gick över till hälleflundra där Carl Johan fångade den minsta flundran i Røsts historia!

  Det kommer fiskas stenhårt de kommande dagarna så håll utkik här på bloggen efter rapporter!

  Stadig torsk!