maj 17, 2017

Flundrarace!

Vi har haft lite problem med bloggen de senaste dagarna vilket har gjort att vi inte kunnat uppdatera. Nu ska det dock vara fixat så vi kör på som vanligt!

  Team Lindh anlände i söndags och gjorde ett riktigt långpass dagen därpå med flera fina torskar i båten och en mindre flundra! Det verkar finnas hälleflundra överallt just nu och även om fisket riktas mot torsk så har man kontakt med flundra vilket gör fisket ännu mer spännande!

  Team Kärrbrant hade ett galet flundrafiske häromdagen när de snubblade på något som måste varit ett stim med flundror. Totalt landade de 6 flundror inom loppet av 25 minuter där de inledde med ett dubbelhugg varpå de åkte tillbaka till samma fläck och det small dubbelt igen där toppfisken låg på ca 18kg! Extra kul för Mikael Englund som aldrig fångat en flundra som klippte med 3st direkt!

  3 av 6 flundror som fångades inom 25 minuter!

  Lars och Patric hade bränt ut armar och ryggar efter deras magiska fiske dagarna innan så de provade på lite lättare fiske i stället. Som vanligt lyckades de bra trots svåra förhållanden och det blev flera fina rödspättor upp till dryga kilot. Specimen-Lasse fångade även sin åttonde art när han lirkade upp en simpa som fick Patric att tappa hakan! Tack för i år och vi ses 2018!

  Spättakungarna Lars och Patric
  Lars med en simpa som han är mycket stolt över!