maj 14, 2017

Stora torskar väller in!

Gårdagens fiske var bra för samtliga gäster, Team Avesta hade det riktigt bra när dem lyckades landa flertalet sejar upp till 14-15kg och torskar upp till 14… Dumt att klaga med andra ord!

  Fin torsk!
  Fin torsk!
  Stor sej fångas med jämna mellanrum!
  Stor sej fångas med jämna mellanrum!

  Team Anderberg inledde dagen med att fiska torsk där de hittade sjuka mängder fisk och stundtals stod alla fyra och drillade samtidigt. De flesta fiskarna låg på mellan 8-10kg med flera större exemplar! På kvällen nötte dem efter flundra där dem hade flera kontakter och till slut lyckades landa en fin pjäs på cirka 17 kilo! Fångstmannen var i extas efter fighten och satt bara i båten och flinade efteråt.

  Flundralycka!
  Flundralycka!

  Patric och Lars hade ett bra torskrace(som vanligt)med klossar upp till 17kg där de till slut åkte hem då de inte orkade bända mer. De lär sova gott inatt och ladda om för sin sista dag på söndagen.

  Team Kärrbrant jagade torsk igår och dem lyckades fantastiskt bra där dem hade flera fina fiskar med en riktigt gristorsk på topp som vägdes till 23kg!

  Även Daniel och Carl Johan har fiskat en sväng där målet var flundra men vi kom inte närmare än ett följe och en tung fisk som släppte och fick med sig halva jiggen… Det blev en del bifångst i form av torsk och sej. Höjdpunkten var ett dubbelhugg på torsk och sej på 13kg+. Vi avslutade med att prova lite rödspättefiske där vi snabbt hittade fiskar i fin storlek!

  Carl Johan med dubbelhugg!
  Carl Johan med dubbelhugg!
  Sej och torsk på 13kg+
  Sej och torsk på 13kg+