Bokningsläge säsongen 2020

Publicerad 4 november 2019 | Skriven av Henric Wigren
default

Det har varit stilla här på bloggen nu ett tag, vinterdvalan har nu infunnit sig. Alla båtar står på land och mörkret besöker nu Röst ca 17 timmar/dygn.

När vi tittar tillbaka på säsongen som har varit så kan vi inget annat än att vara nöjda. Fisket har varit bra, mycket bättre än säsongen-18. Stortorsken har varit på hugget under större delen av säsongen med antal fiskar över 20kg har vi tappat räkningen på. Dan Lerström fick årets största på över 27kg. Även flundrafisket har varit riktigt bra men 3 fiskar över den magiska 2-metetersgränsen, största på 215cm. Det ända vi kan ”gnälla” något över är mängden av storsej (16kg+). Denna fisk blir allt svårare att hitta, detta är något som är signifikant med fler platser i Nordnorge där detta fisket brukar vara bra. Däremot så har mängden av sej varit helt galen vissa perioder. Jag glömmer inte när en av våra franska grupper på 3 man kom in och berättade att de hade fått sej upp till 8-10kg konstant i 3 timmar. De hade ”missat” att kroka fisk på 4 kast….

Vi jobbar ständigt med förbättringar på campen och de nya storstugorna som vi fått inför denna säsongen har varit en stor succé! Vi fortsätter därför med att bygga om, och inför nästa år räknar vi med att ha tre storstugor att hyra ut.

Nya storstugan
Nya storstugan

Vi jobbar även med en lösning för att för att få mer plats i torkrum, frysrum samt kaj. Vi återkommer med mer information om detta då vi inte vill lova för mycket :).

Bokningsläget ser ut följande;

Maj – Lediga platser finns………………………………………………………. Juni – Fullbokat 1-7, få platser lediga mellan 8-20, platser lediga mellan 21-30 Juli – Fullbokat 4-11, Lediga platser 1-4 samt 13-31 ………………………… Augusti samt September finns lediga båtar att boka varje vecka.

Finns det några andra frågor eller funderingar vänligen kontakta mig.

Hälsningar Henric Wigren – +46736909044 – Henric@rostfishing.com

Nyheter