Camp Manager juli – augusti, Ella Micalsen

Publicerad 3 juli 2018 | Skriven av Ella
Varmt välkomna till Röst önskar jag alla nya och gamla gäster till campen. fiskat sedan fyra års ålder. Fredagsmys, testa nya beten i badkaret ;)

Varmt välkomna till Röst önskar jag alla nya och gamla gäster.

Det senaste 4,5 åren har jag jobbat som fiskeguide i Norrtälje(Stockholm) skärgård i SFFF, Sveriges funktionshindrades fiske och friluftsförening. Alla gäster ombord har någon form av funktionsnedsättning, allt ifrån att de sitter i rullstol eller har mentala nedsättningar till glada pensionärer från äldreboenden. De äldsta  jag har haft ombord var sex stycken  90 – åringar. De skulle ha strömmingsfest och viktigt var egen fiskat till festen. Varje dag fylldes med fiskeglädje på jobbet och det älskar jag och likaså är det här på fiske campen.

Väl mött och tight lines/ Ella Micalsen

 

Nyheter