Festivaldagar med härligt fiske!

Publicerad 25 juni 2016 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Nu är det andra dagen på festivalhelgen och människorna cirkulerar som vanligt på campen, och fisket flyter på ordentligt! Det är den beryktade Lundefestivalen som utspelar sig här på Röst som är en riktig folkfest, med hela 2-3000 människor besökare från Röst och övriga delar av Norge, tänk det kontra populationen på 600 personer! Inte illa!

Idag gjorde Team Karlsson en satsning och drog ut för att fiska på djupt vatten efter Kungsfisk, och de lyckades fånga en riktigt fin Kungsfisk, bild är på ingång!
De fick även en hel del små vitling som fick följa med in för käk!

Team Garnier har vart ute under natten och fiskat efter aktiv sej och självklart lyckades de hitta fisken! Som vanligt brukar fisken stå ute på skallarna men Team Garnier fann ingen fisk där så dem ändrade taktiken och begav sig in mot plattbottnen med mycket hårt strömbelagt vatten, och visst lyckades de hitta jagande sej i både ytan och frivattnet som  bjöd på ett riktigt kul fiske! Storleken låg på runt 11-14kg så dom var nöjda, men dem riktigt stora bjässarna har inte riktigt börjat äta ännu, det kommer till månadsskiftet juli/augusti då fisket är helt sinnessjukt!

Och under gårdagen firade vi praktikanter (Casper ”Jag” och Patrik) midsommarafton med en 4-timmars tur ut på jakt efter flundran, och självklart ville dom vara med!
Efter 5 minuter satt första flundran på för Patrik och de dröjde inte långt innan Casper fick två flundror till! Kul fiske helt klart!
DSC_1052

Alexander är ute på äventyr så vi Praktikanter har fått lite fria händer här på campen och det flyter på som vanligt!
DSC_0933

Nu tackar vi för idag och återkommer med rapporter om nattens och morgondagens fiske!
Hej sålänge!
// Casper Stridh

Nyheter