Härliga dagar

Publicerad 15 juni 2023 | Skriven av Henric Wigren

I fredags fick vi än en gång besök av syskonen Richard och Carina samt Richards son Johan. Detta är andra gången de besöker oss och 4st fiskedagar var inbokade.

Prognosen för dag 1 såg helt fantastisk ut och vi kände att sydsidan Röst var ett självklart val. Väl ner på fiskeplatserna drar Carina på resans första fisk, och inte vilken fisk som helst utan en riktigt stor sej. Fisken mätte 120cm och var riktigt fet, ett årsbästa på campen utan tvivel.
Därefter följde ett torsk-race med mycket fisk mellan 5-12kg.
Efter ett par timmar ändades focus till hällefiske och ganska snart stod Johan med riktig spöböj. Efter en ganska stökig fight kunde vi tillslut landa en fin fisk på 146cm.
Inte lång efter var det dags igen och denna gång är det Carins tur med en 115cm flundra.
Efter lunch minskade driften och vi bestämde oss för att göra en riktigt lång förflyttning hela vägen upp till Nordsidan av ön.
Stor flunda i fokus och efter ca. 1 timmas fiske så är det Richards tur att drilla storflundra. Väl inne vid båten kunde den mätas till hela 170cm.
Efter denna helt otrolig dag kunde vi fiska avslappnat resterande dagar med ett riktigt bra resultat. Torskar, sejar och flundror drillades i parti och minut Röst visade verkligen upp sin absolut bästa sida!

Tack för trevlig dagar, vi ses nästa år!!

//Henric

Nyheter