Nu snackar vi Adrenalin!!!

Publicerad 13 augusti 2019 | Skriven av Ella

Fisken är riktigt på hugget och jagar i frivattnet. Paul från Holland fiskar med lättare utrustning och älskar de brutala hugg som sejen bjuder på nu. 100 grams skallar med sandeels är mumma för den jagande sejen nu enligt Paul som fiskar tillsammans med Alex. Pauls tidigare Pb var på 92 cm och under dagens fiske spräcker han de rekordet hela tre gånger! 108, 109 och avslutar med en på 111 cm. I den andra Holländska båten drillar Adolf dagens största sej på 118 cm och Peter får även han nytt Pb med 102 cm. En helt galen fiskedag är vad de säger när de kommer iland och Alex hasplar ur sig:

– I morgon så ska vi ta de ännu större sejarna vi såg som kom jagandes efter våra + meter sejar!

Gammal är äldst brukar man säga!

Gösta visar vart skåpet ska stå i Team Hägglunds båt. Han drillade stor torsk med topp på 19 kg och sista dagens fiske blev riktigt lyckat. De bete som fungerade bäst för dessa gossar var en hederlig pilk.

Gösta

Vi har också gäster från Frankrike som är sportfiskare ut i fingerspetsarna och kör endast catch and release och efter ett par fiskepass har de återutsatt 95 torskar och 42 sej, störst torsk hittills har Frederic Forzini på 20 kg. Det är nog bara en tidsfråga innan havets drottning visar sig för dessa skickliga sportfiskare….

Nyheter