Spöböj dygnet runt…

Publicerad 22 augusti 2015 | Skriven av Jakob Sermwiset Persson

Just nu är vi helt fullbokade på campen och det är full fart ute på havet.
Igår körde jag ett sista guidepass med Team chips och cola, vi hade ett riktigt fint pass ute på norrsidan och landade stora mängder torsk mellan 15-21 kg, även en mindre flundra fick ta en titt över vattenytan, sen mitt i allt bränner Jonte på en riktig bamsesej den återutsätts direkt för att klara livhanken och därför finns ingen vikt på denna, bilden får tala för sig själv.
För Team Akademin fortsätter fisket hålla mycket hög klass och under gårdagskvällen och natten landades minst 3 torskar över 20 kg samt 5 flundror där den största mätte 185 cm, en fantastisk pjäs och vi säger grattis till fångstmannen Fredrik Roos.

Natten avslutades med ett numer sedvanligt sejpass och denna gång saknades den där riktiga toppnoteringen, men ett gäng över 15 kg blev det iallafall. (grabbarna börjar bli bortskämda).

Idag på förmiddagen har jag kört et pass med Pelle/Lollo och co, det blev en bra uppvärmningsrunda där Lollos grabb Linus drog det längsta stråt med en Torsk på 18 pannor, hans första torsk någonsin… Lollo avslutade detta pass med en flundra på 115 cm.
För Team Flydressing har det såhär lång varit lite kämpigt men det är inga sura miner och snart sitter världsrekordsejen.

185 cm muskler
185 cm muskler
Vänner för livet.
Vänner för livet.
Riktigt fet sej
Riktigt fet sej
Ännu en tjockis 19,4 kg
Ännu en tjockis 19,4 kg
Linus med sin första torsk, 18 pannor.
Linus med sin första torsk, 18 pannor.

// Erik

Nyheter