Bra fiske i superväder!

Publicerad 16 augusti 2016 | Skriven av Jakob Sermwiset Persson
130 cm haspelfångad kveite!

Idag med förmiddagsfärjan kom ytterligare 3 båtar som tillhör Karlstad grabbarna som kom igårkväll. Givetvis tog dom med sig sola från Karlstad, det tackar vi för! Vi har haft ett helt underbart väder, strålande sol och nästintill vindstilla.

Det har fiskats både torsk och sej med bra resultat. Team Pettersson fick uppleva ett riktigt bra torskfiske på grunt vatten, mycket fisk över 10 kg med en toppfisk på knappa 19 kg! Riktigt bra fiskat!

En båt från Team Värmland gjorde ett försök under förmiddagen på lite djupare vatten i hopp om att fånga lite olika arter, det gick inte riktigt som dom hade tänkt sig men de fick ändå lite fisk med en torsk på 15 kg i topp.

Frederic och Micke har varit på nordsidan, och målet var stor torsk och sej. Dom kom ut lite fel i vändningen så de fick jobba lite innan de hittade fisk. Dagens finaste fångst stod Frederic för, en fin flundra på ca 130 cm! Denna fångades och drillades med haspelutrustning, så det blev en rejäl fight innan fisken landades. Grattis och bra fiskat!

Team Umeå tog ett kvällspass igår, de hade riktigt bra fiske både efter torsk och sej! Ett bra gäng fiskar över 10 kg med där de största pressat vågen upp emot 15 kg både på torskarna och sejarna.

Ännu en kanondag på Röst! Vädret ser mycket lovande ut i veckan så vi väntar med spänning på vad fisket kommer att ge för utdelning!

130 cm haspelfångad kveite!
130 cm haspelfångad kveite!
Stor sej, lägg märke till vädret...
Stor sej, lägg märke till vädret…
Som sagt, solsemester på Röst!
Som sagt, solsemester på Röst!
Tunggung!!
Tunggung!!

Nyheter