Dagsrapport!

Publicerad 14 augusti 2015 | Skriven av Jakob Sermwiset Persson

Yes, då kör vi en liten uppdatering igen! Vi kan börja med gårdagens kvällsfiske. Som jag skrev så drog 3 av 4 umeåbåtar ner på sydsidan. Dom hade bra torskfiske precis som den 4e båten hade tidigare under dagen! Flera fina torskar över 15 kg med en grann toppfisk på 18.5 kg!

Jocke, Anton och Isak körde ett långt pass igår, precis som tidigare dagar. Och det gav resultat! De fick uppleva ett fantastiskt spinnfiske efter sej med fruktansvärt bra medelvikt. De tror att de fick ca 25 fiskar per man, alltså 75 st. Av dessa 75 så var endast en handfull, UNDER 10 kg! Helt sjukt bra. Många passerade 15 kgs strecket och den största vägde strax över 18 kg! Grattis till ett drömfiske!

Jag har under dagen varit ute tillsammans med Affe och Nong. Även vi valde att satsa på sejfisket. Måsarna dök efter uppjagade betesfiskar och sejarna jagade vilt! Vi började med traditionellt släppfiske, dock utan framgång. Vi riggade om och började spinnfiska, då kom det igång! Fisk i nästan varje kast blev resultatet under kommande timme. Nong var värst och visade Affe hur det går till när man fångar stor sej! Hon krokade på 2 riktigt fina fiskar på 15 resp 16 kg. Bra jobbat och grattis!

Just nu har vi strålande väder och samtliga båtar är eller påväg ut på fiske, inkl jag själv! Håll utkik, imorgon kommer en ny uppdatering!

image

image

image

image

image

image

Nyheter