Flundror hela tiden!

Publicerad 22 maj 2017 | Skriven av Daniel Andersson

Fisket fortsätter vara väldigt bra och Team Sundsvall hade bra torskfiske och de lyckades även få två flundror med en topp på 118cm efter mycket nötande! Riktigt roligt att mötas av stora leenden när man går ner på kajen!

Hela Team Sundsvall äter middag efter en bra dag!

Jari Lamminluoto skriver såhär:
”Idag vakna vi upp med träningsvärk i hela kroppen. Gårdagen va brutal ur fiskesynpunkt. Idag var målsättningen att inte hamna i rensrummet. Det blev C&R på allt under dag 2. Fisket började bra med en del torsk & sej vid start för alla 3, med toppfisk upp mot 20 kilo, däremellan så slö fiskades det en hel del. Av den anledningen så bytte lubba västen ägare under dagen. Johan var blixtsnabb o fick på den på Jari innan lubben ens var intill båten.Av nån anledning uppstod en uppsluppen stämning hos både Johan & Jonny. Skickar även med en film på när Jonny skulle assistera vid landning av flundra 2 igår. Vi har alltid misstänkt att Jonny försökt slå av jiggen på fisken , så att den går förlorad vid landning. Vi har aldrig haft bevis på d, men nu hör vi tydligt hur han svär när han misslyckas med sitt upptåg.”

Team Johansson hade ett riktigt mängdfiske på torsk med fiskar mellan 8-10kg som högg innan jiggarna kom ner till botten! De gjorde även ett försök på flundra men utan resultat denna gången men de får nog snart revansch!

Nyheter