Gruppbyte efter en grym vecka

Publicerad 26 juni 2016 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen
Röstbusarna Micke & Zacke

Idag lämnar Team Karlsson och Team Garnier Röst efter en fantastisk vecka. Det har landats över 30 hälleflundror den senaste veckan, en riktigt bra utdelning. Extra roligt är att alla gäster denna vecka har fått minst 1 flundra.

Team Garnier som gjorde sitt sista pass under natten fick uppleva Röst magiska sejfiske. Fisket var trögt till en början men när de väl hittade fisken fightades 10-14kgs sejar i mängder. Ett par stadiga toppar på 16 kg+ avslutar en fantastisk vecka för gruppen!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag, Alexander, fick äran att köra de gamla Röstveteranerna Micke Dvorak och Zacke Bendris under gårdagskvällen. Siktet var inställt på torsk och hälleflundra.
I vår sista drift för dagen fick vi till det ordentligt då vi landade ett par 10kg torskar direkt, och mitt i driften skriker Mike, FLUNDRA!! Bara 2-3 minuter senare har han fått upp en riktigt fin flundra på hela 142 cm från 45m djup som fick bli fotomodell för att senare simma vidare. Torskfisket fortsatte i samma tempo som innan men storleken ökade, toppen för dagen vägdes in på 16kg.

Röstbusarna Micke & Zacke
Röstbusarna Micke & Zacke

Nyheter