grym start och avslutning i gruppbyterna

Publicerad 7 juli 2016 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Idag har det fiskats väldigt hårt från många håll på röst med ett bra resultat.

 

Team Johansson som anlände igår kväll åkte ut mer eller mindre direkt då de anlände till campen. De fångade flera fina torskar med toppar närmare 15kg under nattpasset och ett par fina sejar också. Idag åkte de ut tidigt igen för att försöka på flundran där de också lyckdades lura två fina flundror på( 11, 13kg  )en mycket trevlig start på för dem iår!.

 

Niclas Med en fin flundra Strax över 13 kg

Nu är de ute igen där de har hjälp av Casper denna gång och målet är inställ på flundra och torsk fiske. Resultat får jag senare ikväll.

 

Team sandgren lyckades undergårdagen landa en fin flundra på ca 17kg samt ett antal fina sejar med toppvikter strax över 13kg. Idag har de varit ute och fiskat efter torsk där de har landat ett par fina torskar med toppar strax över 15kg.

 

Team Vestberg och Team Sundberg fiskade idag deras sista dag idag efter en fantastisk vecka med mycket bra fiske och väder här på Röst. Resultatet var idag ”sämre” en de andra dagarna men å andra sidan såg de ut att vara ganska trötta efter denna vecka med mjölksyra i armar och solbrända ansikten 😉 Vi på röst tackar på för denna gångna vecka!

flundra vestberg

Fin torsk på avslutnings dagen från team Vestberg
Fin torsk på avslutnings dagen från team Vestberg

Nyheter