Grymt flundra fiske med en 191 cm i topp!

Publicerad 26 juli 2015 | Skriven av Jakob Sermwiset Persson

Till att börja med kan jag berätta att från och med nu så tar jag (Felix Lundin) över Camp Manager rollen. Daniel är klar för säsongen och åker hem om ett par dagar. Praktikanterna Alexander och Emil stannar dock kvar och kör på som vanligt.

Jag anlände igår kväll med färjan tillsammans med Micke och Leo som ska vara här och fiska 10 dagar. Ett år sedan sen sist för min del så fiskesuget var rejält…

Vädret var optimalt för sej så det var inget att tveka på, bara att rigga iordning grejerna och dra ut på nordsidan och göra ett försök. Vi hittade sejen absolut direkt när vi kom ut. Mina 5 första nedsläpp resulterade i 5 mycket stridbara sejar i fin storlek.

Vi fiskade samma område i ett par timmar och det högg på bra. Ett par riktigt fina sejar runt 14-15 kg landades varav en spinnfiskades upp av Emil, riktigt kul! En mycket bra start för min del och det känns att de stora sejarna verkligen är på gång.

image

image

Österrikarna fortsätter hålla stilen och fångade igår ytterligare en riktigt fin hälleflundra på 150cm+, grymt bra jobbat!

De tre vännerna och Joel sköter sig även dom väldigt bra precis som alltid. Robert Jangmo är i vanlig ordning värst, det visade han igår då han slog till med ett nytt personbästa på hälleflundra för andra gången denna veckan. En fantastisk fisk på 191 cm, enligt tabell 92.7 kg. Mycket bra jobbat grabbar och stort grattis till en riktig drömfisk.

image
Robert Jangmo med sitt livs fisk.

image
Joel fångade bara en kort stund innan Robbans jättefisk även han en fin flundra på 16 kg. Denna fisk tog på en död sej efter endast 2-3 minuters fiske.

image

Och för två dagar sedan bände Öberg upp en grann plattfisk som vägde 14 kg, snacka om att det är bra läge nu!

Nyheter