Information till gäster ankommande Maj-Juni 2017

Publicerad 5 april 2017 | Skriven av Daniel Andersson
Daniel Andersson

Nu är det mindre än en månad kvar tills vi öppnar för säsongen 2017 på Røst och vi är supertaggade inför denna säsongen!
Jag kommer att åka och öppna upp campen och finns på plats under hela Maj och första veckan i Juni.

För att underlätta för mig skulle jag vilja att alla grupper som anländer under denna tiden skickar ankomsttider och resesätt till mig på daniel@rostfishing.com så jag kan styra upp transport från färjeläger/flygplats till campen! Skriv även om ni tänkt hyra spö/rulle eller flytoverall och ange storlek så går allt fortare vid incheckning och ni kan komma ut och fiska snabbare =)

Har ni några frågor eller funderingar nås jag på daniel@rostfishing.com eller mobilnummer +4673-059 10 14

Nu ser vi fram emot Maj och den bästa säsongen hittills!

Skitfiske!

/Daniel

Nyheter