Ka du sej?

Publicerad 18 augusti 2020 | Skriven av Ella

Ett nord norskt uttryck som betyder;
– Vad säger du?

Lite skämtsamt brukar vi svenskar svara.
– torsk!

Jag vet, ett litet tråkigt skämt men alltid roar det någon…

Medan världen befinner sig i en enorm sommar hetta har vi här på campen börjat dra på oss underställ. Ja, vi är lite avis på värmen men det är nog som det ofta är när det är kallt längtas det efter värme och tvärtom.

I går åkte våra gäster från Tjeckien hem och i dag är det tomt på campen. Det känns verkligen konstigt när det brukar vara fullt ös dagarna i ända men lugn bara lugn för i morgonkväll anländer ny grupp från Tyskland och då väntas det nya fiskeäventyr.

jarin, Tjeckien

Det verkar som om våra franska gäster gjort ett starkt avtryck för den nya trenden här är att spinnfiska hälleflundra på lätt utrustning.

Joachim Efinger, Tyskland

Mig veterligen är den största spinnfiskade kveiten på 215 cm. Det var i augusti förra året som fransmannen Quentin Forzini lyckades här på Røst.

I dags läget är det några få grupper till som kan komma hit i år som det ser ut nu i dessa corona tider. Spännande fortsättning följer för de nya grupperna från Tyskland.

Och,
Redan nu är bokningarna i fullgång inför nästa säsong så du som drömmer om att fiska på Røst se till att göra din bokning redan nu! Boka kan du göra smidigt och enkelt via vår hemsida.

Bjuder på några fler bilder från veckans gäster.

När jag ändå är inne på lite kassa skämt så avslutar jag med ännu ett!

Vad kallas stafettpinnen för när fiskar tävlar i stafett?
– Fiskepinne!

Nyheter