Lång dag för samtliga båtar.

Publicerad 20 augusti 2016 | Skriven av Jakob Sermwiset Persson
Anders Bladh med fet torsk på strax över 18 kg!

Sol, plattvatten, stora fiskar, ja ni vet så det brukar vara här på Röst. Så är det även idag! Alla båtar stack ut ganska tidigt imorse och sedan dess har jag inte sett dom! En båt har varit inne för en snabb lunch innan det var dags igen. Nyfiken som jag är så har jag ringt runt lite för att höra hur fisket varit. Och vad jag har hört så är det bra! Sejrace i någon båt, stora torskar i en annan…Även en riktigt fin hälleflundra har fångats under dagen, närmare bestämt 155 cm, mer info samt bilder imorgon!

Igår kväll var det också bra ös för de båtarna som stannade ute lite längre. Båten som rattas av Anders Bladh hittade en riktigt bra drift där de fick både stor torsk och sej. Toppfisken stod kaptenen själv för, en grann torsk på dryga 18 kg. Bra gjort!

Tidigare under dagen i samma båt fångades också en lite ovanligare fisk, kanske för att ingen fiskar efter dom? Nämligen en långa! Lång var den också, och tung. 13.5 kg vägde den in på. Grattis till Peter som stod för fångsten!

Som sagt så är alla  båtar ute och fiskar fortfarande, och därför kommer en fullständig och korrekt rapport under morgondagen!

Peter med fin långa på 13kg+!
Peter med fin långa på 13kg+!
Anders Bladh med fet torsk på strax över 18 kg!
Anders Bladh med fet torsk på strax över 18 kg!

 

Nyheter