lingdingeling

Publicerad 12 juli 2017 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Vi har ett riktigt trevligt gäng här från Tyskland som besöker oss för första gången. De har lyckats bra med sitt fiske och igår fick de en riktigt cool fisk. På en platå på 25 meters djup sög en långa i sig betet och det var ett förvånat gäng som mötte den då den kom upp till ytan.

De har också fått flera hälleflundror och fina torskar ute på samma ställe.

Sejfisket börjar så smått komma igång igen. Igår fick engelsmännen trippelhugg på sej till 13kg och en svensk grupp fick på en ganska kort tid landat ca 15 sejar över 10kg.

Vädret har varit helt otroligt på sistone. Igår hade vi en helt magisk kväll och natt då Rösthavet låg som en spegel. I de lägena vill man nästan frysa tiden. Vi har inte varit inneblåsta mer än ca 16 timmar sedan jag började här och trots vårt läge längst ut i Atlanten så går det att fiska hela tiden.

Vi har redan haft en våg av bokningar inför 2018. Det är många som är sugna på den stora sommartorsken på grunt vatten och de explosiva sejarna som dyker upp riktigt tidigt på Röst. Vi har bara sju båtar till uthyrning och området är enormt och fisketrycket minimalt. Så om ni är intresserade av att besöka oss nästa säsong är det bäst att vara ute i god tid så ni får den veckan ni helst vill ha.

Mvh Joel

Nyheter