Mer flundra och en teaser!

Publicerad 15 maj 2016 | Skriven av Daniel Andersson

Igårkväll åkte samtliga båtar ut på nordsidan i samlad trupp. Några valde att rikta fisket efter flundra och några efter torsk.
Jan Elfgren och Christian med varsin båt fiskade efter torsk. Team Christian hade det trögt, men Team Elfgren hade ett helt okej fiske med flera fina torskar och sejar! Men under förmiddagen idag fick Team Christian revansch ordentligt med mycket fisk över 10kg och fina toppar, både på torsk och sej! Men även Elfgren hade bra fiske med torsk över 15kg!

Jag hade svårt att låta bli ett kvällspass när hela armadan drog ut, och en riktigt pigg och stark flundra på 122cm blev kvällens höjdpunkt! Kul att få drilla av sig lite!

Den riktiga teasern kommer här:
Branislav Cabraja, som har slitit hårt i veckan för att få en flundra, har idag ÄNTLIGEN fått en på kroken. Han ringde mig ca 20min in i fighten och sa att han inte kunde lyfta fisken… Jag ringde upp flundrakungarna i Team Ekvall som låg i närheten och de åkte till undsättning. Och den fisk som bröt vattenytan är inte att leka med… Mer info och bilder kommer imorgon!!

122cm flundra
122cm flundra

Nyheter