Rapport från Team Molin

Publicerad 31 maj 2016 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Så äntligen har jag fått en rapport från Team Molin.
Den ena båten gav sig på Söndagen ut på direkten och hade ett helt grymt fiske på torsk. Mängder med ”mat-torsk” upp till 13kg fångades. Utöver detta fick Ulf en riktigt fin flundra på 135cm.
IMG_9130
Den andra båten i Team Molin har gästspel av Jari Lamminloto som besökte oss med ett eget gäng förra året. Jari skickar, sin vana trogen, egna texter till bloggen. Den senaste lyder följande;
En rapport från båt 4.
Det blev fiske på sydsida i måndags. Bra väder på FM. Fisket gick halvtrögt men vi fick mkt mattorsk mellan 5-13kg. Drogs en del lubb till allas stora förtjusning. Dagens lubbakung blev Tomas , som lyckades dra 2 st efter varandra?.
Dagens händelse var ett dubbelhugg på flundra.Efter att ha haft korsade linor o ett allmänt adrenalin påslag så fick vi upp bägge flundrorna. Tomas flundra var på 82 cm o ska upp på grillen under veckan. Ett nytt pb för Jari på 117cm o 14.5kg på flundran.
Molle & Peter var oxå nöjda med dagen men väntar på revansch. Bra med träningsvärk i både armar o ben efter att ha avslutat dagen i lite blåsigare väder.

Jari med 117cm flundra
Jari med 117cm flundra

Jari med fin torsk
Jari med fin torsk

Nyheter