Solen skiner och sejen hugger

Publicerad 20 juli 2016 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen
Fin sej!

Idag är en underbart härligt dag här på Röst med strålande solsken och väldigt nådig vind, många glada miner så att säga med mycket fiske.
Happyangler Pro Team har under förmiddagen dagen legat och fiskat storsej med en hel del fina resultat, många fina sejar med toppar på 15kg.
De har också haft ett bra fiske under gårdagens sista timmar med ett par fina sejar!
Dessa grabbar har även med sig en kameramannen Anton ifrån DigitalHexa, och dom har ett litet filmprojekt som är på G.
Grymt spännande säger vi!
Här har ni ett litet smakprov:
Project Teaser – Rost
Team Lund har också fiskat hårt efter stor sejen och fick ett riktigt fint sejfiske inatt, action i ytan fick de uppleva och fisket small på riktigt bra! Även där många fina sejar med en toppar på 15kg.
Team GBG hade under gårdagen ett kul fiske där de fick mycket fina sejar och torskar med en topp på 20kg, och de lyckades även peta upp en flundra på 102cm!

Torsk 20kg!
Torsk 20kg!
102cm kveite!
102cm kveite!

Team Keskitalo är ute i skrivande stund och rapporten ser grym ut! På rapporten ligger bland annat en torsk på 24kg, sej på 16kg och dubbel flundra på 122 respektive 134cm!!
Även dem nya gästerna Team Hansson ligger ute och har ett riktigt bra fiske, väntar på fullständig rapport och bilder där med.
Nu laddar vi batterierna för lite satsning på hälleflundra under kvällen.

Nu framöver kommer kvällsrapporterna alltid ligga med på bloggen dagen efter då sejsäsongen drar igång och sena kvällar är vardagsmat.
//
Casper Stridh

Nyheter