Stor torsk!

Publicerad 25 juli 2019 | Skriven av Ella
Viktor Jonsson, Victor Lindhrot, Andreas Wadh

Dagobertmackor, stora portioner med mat är ett måste för Viktor Jonsson och hans vänner när de ska ut på fiske. I några dagar har de envist nött på havet och det har gett resultat då de nu knäckt koden för torskfisket. Camp manager Ella får ett samtal klockan 03:00 på morgonen från Viktor som undrade om någon kunde hjälpa till att rensa. De hade haft ett galet torskrace under natten och var helt slut. 07:45 kom ett sms….Godnatt vi är färdig rensade! Största torsken hittils för grabbarna är 17,5 kg.

Victor Jonsson

Samma natt är Björn Eriksson i Team ”Putte and The Pikers” ute. Detta gäng är här hos oss för första gången och har tagit till sig alla tips och tricks man kan tänka sig och det blir lite kaos i båten då Björn krokar sitt livs torsk på 20 + När de kommer i land har Björn ett leende som sitter som fastklistrat från örsnibb till örsnibb, Stort Grattis!! till en fantastisk fin torsk!

Björn Eriksson

Just nu verkar det som det är mycket stor torsk i området då även vår Tyska grupp kommer in med 20 + torsk tidigare på dagen.

Fisket är helt magiskt och vår praktikant Simon Fröberg är en guldklimp här på campen. En framtida fiskeguide som är kunnig, serviceminded och bjuder på många skratt.

När de dagliga sysslorna är avklarade far vi själva ut på fiske. Tänk att man aldrig kan få nog av fisket här!

Camp Manager Ella Micalsen

Nyheter