The one that got away

Publicerad 19 juli 2016 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Fisket har rullat på under gårdagen och vi fick in en del fina rapporter!
Happyangler Pro Team gav sig på att fånga flundra under gårdagen och trots lite växlande väder lyckades de smälla på med en fin flundra på 15 kg.

Här ser en riktig "Happy Angler" ut!
Här ser en riktig ”Happy Angler” ut!

Men det var inte den ända flundra kontakten för dagen, dem var även i fight med en rejäl flundra av de större slaget under en längre tid. Trots många försök att bända upp den så tog den bara mer och mer lina, grabbarna fick följa efter fisken med båten i 15 minuter innan den troligtvis simmade ner över en djupbrant och nötte av linan. Några torskar fick även syna insidan av båten, med toppar på ca 15kg.

Joel med en fin torsk!
Joel med en fin torsk!

Team Lund gav sig också ut på fiske efter flundra under gårdagen, efter mycket aktivt fiske så lyckades de peta upp en flundra i båten, grym kondition på fisken och den vart vägd till ca 19kg fördelat på 115cm.

Tony med fin kveite!
Tony med fin kveite!

Team Keskitalo gav sig ut på ett kvällspass efter stor sej runt skallarna på nordsidan, och dem hade ett riktigt trevligt fiske kan man säga!
De lyckades smälla på med en mängd fina sejar med bra snittvikt och en stöddig topp på 16kg! Grymt kul och snittvikten ökar ju närmare augusti vi kommer, hur ser då fisket ut om två veckor? 😉

Samtliga grupper är nu ute på fiske så vi inväntar rapporter som kommer under morgondagen.
//
Casper Stridh

Nyheter