Toppfiske på kveite!

Publicerad 23 juli 2016 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Vädret är strålande och flundra fisket är sjukt hett just nu! Under gårdagen small det på en stor mängd flundror och kunderna här på campen är jätte nöjda!

Team Lund som har varit här en veckas tid nu fick ett riktigt kul hälleflundra fiske under gårdagen, de lyckades landa sju st flundror och de flesta låg på mellan 100-130cm med en stadig topp på 156cm fångad av Kåre!

Kåre's Kveite på 156cm!
Kåre’s Kveite på 156cm!
Mats med sin största Kveite!
Mats med sin största Kveite!

Dom är riktigt nöjda och som sagt gav dem sig iväg med morgon färjan med glada miner efter ett bra avslut på resan. Vi på campen vill tacka alla i Team Lund för en otroligt trevlig vecka, ni är varmt välkomna till nästa gång!
SONY DSCSONY DSC

Team Keskitalo fiskade också bra igår och fick två stycken meters flundror och ett par fina torskar på sydsidan. De gav sig även ut idag på södra sidan för att stor satsa på flundran, spännande att se hur det går!

Keskitalo med fin Flundra!
Keskitalo med fin Flundra!

Team Gbg har fiskat på och har landat ett par fina flundror igår igen. Fem flundror mellan 100 – 120 cm fick se sig om ovanför vattenytan innan återvändo med en topp på cirka 20kg. Grymt kul!

Och idag har även ett nytt team anlänt, Team Abrahamsson! Och med sig har dom de trogna fiske kajakerna som de ska bändas Flundra och storsej ifrån under veckan! Spännande!

De flesta båtarna är ute och fiskar i nuläget så rapporter inväntas ikväll!
//
Casper Stridh

Nyheter