Uppdatering från Martin

Publicerad 28 juli 2012 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Efter en dryg veckas semester är det dags att börja uppdatera igen. Martin som sköter campen för tillfället skickade en uppdatering i måndags. Jag är något sen med att lägga ut men bättre sent än aldrig…

 

Så kom der gode fisk på land. 21-07. rykkede vores Østrigske kunder igennem. lørdag ved der godt med fisk på Nord siden. fint med torsk mellem 10-15 dog ingen af de helt store. efter nogle gode fights fandt de frem til sejen. største sej . 14kg. alle folk virker glade på vejen tilbage ville den ene båd lige prøve lidt jigg fiskeri efter flynder , de valgte en plads S/Ø for Røst. på lidt dybere vand. efter kort tids fiskeri var det action. efter en GO`fight kunne de lande en flynder på 33.5 kg. Super.

Søndag 22-07 alle var på nord siden, svært fiskeri, lidt torsk. op til 16kg. men ingen sej. ca. kl 22 begyndte det at blæse op, ser ud til at der kommer meget vind de næste dage. I dag 23-07 16 m/s regn. folk prøver efter flynder syd siden. men svært fiskeri. vi for se om de kommer ind med fisk senere.

 

//Martin V

Nyheter