Växlande väder!

Publicerad 12 augusti 2015 | Skriven av Jakob Sermwiset Persson
Joacim med 17 kgs från igår!

Då har ytterligare en dag gått här på Röst, Den har varit ganska lik dagen igår. Det har fiskats lite rödspätta, samt lite torsk och sej. Vi har haft väldigt växlande väder både igår och idag. Ena sekunden lyser solen och det är perfekt, och nästa sekund kommer det en regnskur. Men detta har inte hindrat kunderna från fiske, man får bara planera om dagen lite!

Umeborna tog det lugnt under förmiddagen för att sedan göra ett försök på rödspätta. Just för tillfället ville dom inte nappa, och då är det inte lätt! De åkte sedan in för att käka middag och är nu återigen ute och fiskar. Vi håller tummarna för att det blir riktigt bra!

Alexander är just nu ute med Affe. Även dom valde att satsa på Rödspätta idag. När jag pratade med honom för en stund sedan så hade dom fått 4-5 st och haft många kontakter. Vi får se hur slutresultatet blir.

Jocke, Anton och Isak har fiskat på hela dagen. Jag har ingen aning om hur det har gått, det får vi se ikväll när dom kommer iland! Igår hade dom prickat ett kortare race på stor sej direkt när dom kom ut. Två stycken runt 15 kg blev de största! Bra jobbat. De hade även fått känna på en riktigt stor flundra som tyvärr gick vinnande ur striden.

Robin med en 16kgs sej från igår!
Robin med en 16kgs sej från igår!
Joacim med 17 kgs från igår!
Joacim med 17 kgs från igår!

Nyheter