Bästa driften iår!?

Publicerad 9 augusti 2015 | Skriven av Jakob Sermwiset Persson
Christer med gårdagens största, 18 kg+!

Sejfisket är fortfarande ruskigt bra, man tänker ena dagen att bättre än såhär kan det inte bli! Och så nästa dag är det precis vad som händer.

De svenska gänget på tre båtar som varit här i snart en vecka har haft sjukt fiske nästan alla dagar! Dessutom har dom varit här tidigare år och upplevt många riktigt bra fisken. Så igår när de kom iland och berättar om att det har haft det bästa passet de någonsin haft här, då förstår man att det har varit bra!

Det tar inte lång tid innan det första måsdyket uppenbarar sig, vilket betyder att stor fisk jagar upp mindre i ytan. Givetvis kör dom dit och lägger sig mitt bland alla fåglar. Normalt så får man fisk i varje kast/släpp när det är som bäst under ett sånt här måsdyk, sedan försvinner dom en stund för att komma tillbaka en bit längre bort och då kör man ditt igen och börjar om!

Men denna gång var det speciellt, det slutade nämligen aldrig att hugga! Sejarna jagade som galningar i ytan, måsarna flög omkring båten och åt de skadade fiskarna på ytan. Såhär höll det på i över två timmar, utan att de behövde köra båten en enda meter! De fisk fisk på jigg, stickbaits, jerkbaits och även på popper! Hur coolt som helst!

Mycket stor fisk landades, flera över 15 kg som blivit vardagsfiskar samt ett par 17-18 kgsar som toppfiskar. Riktigt Bra fiskat ännu en gång!

Elis med en fet 17+!
Elis med en fet 17+!
Christer med gårdagens största, 18 kg+!
Christer med gårdagens största, 18 kg+!

Med kvällsfärjan som kommer om ganska exakt en timme, ska vi ta emot nya gäster till campen. 4 båtar med svenskar som garanterat är ruskigt taggade och förväntansfulla inför kommande vecka!

Nyheter