Fiskerapport!

Publicerad 8 maj 2018 | Skriven av Daniel Andersson
Dubbla 15+ i första nedsläppet!

Tisdagen bjöd på riktigt härligt väder och totalt fyra båtar gav sig ut på jakt efter torsk!
Micael Lindh och hans kompanjoner är på plats för femte året i rad och de var ute tidigt i morse och träffade rätt direkt. De hade ett helt galet fiske med enorma mängder torsk i fin storlek.

När Jonas vevade upp en lite mindre torsk hade den sällskap av en hungrig flundra. Då tog Sjunnesson tillfället i akt och vevade snabbt upp sin jigg som svaldes av flundran som senare vägdes in på 22kg!

Jag själv fiskade tillsammans med Jimmy och Fredrik samt Dan och Robert som låg i en båt en bit ifrån oss. Vi provade ett annat område än Team Lindh men vi hade inte sämre resultat för det! i första nedsläppet blev det dubbelhugg för Jimmy och Fredrik som krigade upp varsin torsk på 15kg+.

Det bjöds på flera dubbelhugg och även något trippelhugg och inga är mer värda ett sånt här fiske än detta gänget som kämpat på trots tufft väder hela helgen.

Som grädde på moset fångade Dan sitt livs första flundra på strax över 80cm och de hade även en riktigt stor som följde med upp till båtkanten men valde att vända där istället för att krokas.

Nu är vi igång på riktigt och fler rapporter följer!

 

 

Nyheter