Flundran är återigen igång!

Publicerad 23 juni 2016 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Dagen lider mot sitt slut och den har varit fantastisk för samtliga båtar, fisket efter den eftertraktade hälleflundran har trappat upp ordentligt dem senaste dagarna och fisket går riktigt bra nu! Kombination med fullmåne och svag vind har gett riktigt bra förhållanden för fisket på samtliga sidor av ön.

Under dagen har Team Karlsson fiskat på sydsidan med en del torskar och hälleflundror i båten, även har de haft ett litet art race med långa, lubb, torsk, hälle,sej och nästan en fin havskatt i båten!
DSC00980

Medans sistnämnda fiskat hårt på sydsidan har Team Garnier och praktikanterna legat och fiskat på nordsidan där hälleflundrorna är riktigt på hugget, Samtliga båtar har haft hälleflundra i båten och sjukt mycket kontakter.
Jag (Casper) och Patrik levererade även dubbeldrillning på flundra efter endast 5 minuters fiskande som blev en riktigt kul fight och såklart blev det en dubbelbild!

Dubbelflundra!
Dubbelflundra!

Och under gårdagen lyckades Team Garnier få ett par fina flundror med en topp på 123cm som fick gå tillbaka, Grattis!

DSC_0980

Även vi praktikanter fick ett par flundror, även sjukt många kontakter!

Patrik med Flundra!
Patrik med Flundra!

Under morgondagen ser vädret sjukt bra ut så vi kommer ta vara på vädret och spendera svenska midsommaren här på bästa sätt, fiske och sedan fara iväg på Lundefestivalen!

Nyheter