Fortsatt hög klass på fisket!

Publicerad 24 maj 2014 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Nu är det dags för mitt första inlägg på bloggen. Jag heter Daniel Andersson, 21 år och jag studerar på Forshaga Akademins yrkeshögskola med inriktning sportfiske. Fram till början på Juli kommer jag att vara här på Röst som en del av min praktik och jag kommer att få se och lära hur det är att jobba på en fiskecamp.

Till fisket:

De nyanlända gästerna från Frankrike och Tyskland fiskade torsk under förmiddagen, guidade av Hence och man fångade mycket fisk på 8-12kg och några som tyngde vågen till 14+ Eftermiddag/kväll fiskade de inomskärs efter hälleflundra, och Frédéric Jullian från Pezon & Michel krokade en stark flundra bara ett par meter under ytan.  Även Grupp Thorild fiskade inomskärs efter rödspätta där man landade ett par stycken på kort tid.

Grupp From har lagt ett par pass efter hälleflundra, och igår gav det resultat i form av en riktigt fin fisk, och Anders första flundra! Stort grattis och bra jobbat! Idag drog de åter ut på torskskallarna där en torsk på 17kg slukade den metade sej som Sven hade på kroken!
/Daniel
Frédéric med en fin flundra

Anders med sitt livs första flundra

 

 

 

Nyheter