Long time no see

Publicerad 2 juni 2023 | Skriven av Henric Wigren

Under ett av mina första år här på Röst, år 2009, hade jag nöjet att träffa Robin och Daniel från Landskrona här på Campen.

14-år senare så bestämde de sig för att besöka oss ännu en gång. Fast denna gång tillsammans med Robins söner, Theo 14 och Julian 12 som inte ens var födda första gången vi sågs.

Fiske i 4 dagar var inplanerat, focus låg på att Daniel skulle få sin första flundra och att de yngre grabbarna skulle få uppleva Röst på samma sått som Robin och Daniel fick för 14 år sedan.

När dagarna närmar sig så inser vi ganska snabbt att vi kommer att ha förutsättningarna mot oss, då starka vindar spås samtliga dagar.

Vi hittar dock luckor i vinden och när dessa 4 dagar summeras så har Daniel fått sin efterlängtade hälleflundra. Även båda grabbarna fick hälleflundra med Theos superfisk på 133cm på topp.

Theo blev även gruppens torskkung med en prakttorsk på 19kg.

Utöver detta är hade vi både torskrace och sejrace samt matade havsörn.

Det enda som vi inte lyckades pricka av från önskelistan var att få se späckhuggare, vi får helt enkelt spara detta till ett senare tillfälle 😊.

Stort tack för trevlig dagar tillsammans, hoppas inte att det dröjer 14 år tills nästa gång. Och stort tack till Robin för grymma bilder!

//Henric

Nyheter