Min sista arbetsdag!

Publicerad 3 juni 2017 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Ni vet känsan då man står inför någonting nytt. Någonting man inte sysslat men innan, hur man är lite nervös men samtidigt så otroligt uppspelt och känner en otrolig energi man nästan glömt av att man hade i sin inrutade vardag.

För mig är det så just nu. Igår gjorde jag nämligen mitt sista arbetspass på det bygget jag jobbade på. Jag plockade in verktygen i containern för sista gången på länge och sedan tog jag vägen förbi bolaget och köpte en flaska bubbel.

På onsdag åker jag och hela familjen upp till Röst där jag skall jobba som Camp Manager över sommaren. Det är alltså jag som skall ta hand om er under er vistelse på Röst i sommar.

Så i fortsättningen om ni som ska upp och fiska har frågor eller önskemål om vad som helst kan ni nå mig på joel@rostfishing.com eller på mitt mobilnummer 0705769214

Mit personliga mål är att fiska så mycket det bara går mellan arbetet och jag har stora förhoppningar om att någon gång under min vistelse få se en enorm mörk hälleskugga glida upp under båten som får mina knän att skaka i veckor framöver. 

Nyheter