Nya gäng här på Röst

Publicerad 10 juni 2016 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen
Janne Med en mycket fin flundra på 125cm

Just nu är det bytesdagar här på campen. Under Gårdagen lämnade Team Gontarz samt Team Fiskeklubben-lubben, som förövrigt passade på att fånga 2st flundror några timmar innan hemresa. Dessa grupper ersattes med Team Beck från Tyskland. Marco Beck & co. har varit här flera år förut och det ska bli spännande att följa dem denna veckan.
Deras första pass resulterade i en flundra för Tilo.

Tilo med sin första flundra någonsin
Tilo med sin första flundra någonsin

Alexander och Casper var ute och guidade Team Brålanda Cabbaj ( Team Magnberg ) de delade upp sig i två båtar och åkte ut för att prova torskfisket. Strömmen var väldigt stark och fisket svårt och därför ändrades taktiken till hällefiske. Redan i första driften, efter bara några minuter sitter en på kroken i Alexanders båt och Janne kan landa sin första flundra någonsin på 125cm, strax efter är det fisk på även i Caspers båt, och ännu en flundra kunde säkert landas

Janne Med en mycket fin flundra på 125cm
Janne Med en flundra på 125cm

DSC_0810
Ikväll anländer familjen Boström. Detta är en grupp som gör sin fjärde session här på Röst. I år är siktet inställt på att rubba familjerekordet, och även vårt camprekord, som Ingmar innehar. Detta blir ingen lätt nöt att knäcka med vi ska göra ett försök!
Ingmar Boström med nuvarande camprekordet på 235cm
Ingmar Boström med nuvarande camprekordet på 235cm

Nyheter