Nya gäster!

Publicerad 15 maj 2018 | Skriven av Daniel Andersson
Johanne med en fet torsk

Efter att Lars och Patte samt Team Lindqvist nu åkt tillbaka hem till Norrbotten så har två nya gäng anlänt. Team Avesta känner vi igen sedan förra året och dem har rivstartat med fint torskfiske och årets hittills största torsk på hela 21kg! Jag fick nyligen ett mms av Jens som fångat en fin liten flundra på 82cm så dem njuter i finvädret!

Jag har varit ute och guidat ett härligt gäng från Tärnaby bestående av Kenneth med sonen Adrian och dottern Johanne samt brodern Leif. Det har fiskats stenhårt under hela dagen med flera fina torskar och Adrians 16-kilos på topp! Dem sitter nu på restaurangen och avnjuter en välförtjänt middag!

Igårkväll hämtade jag upp Hence, Micke och Mattias på flygplatsen och även dem har lagt en heldag på havet. Efter mycket nötande hittade dem ett stim med torsk som högg som besatta och framförallt Micke var stekhet medans Mattias hade det lite tyngre. (När Mattias fick sin första torsk hade Micke redan öst upp 15st…) Även här blev det flera fina på toppar över 15kg.

Mattias revansch kom till slut när han fångade sitt livs första flundra på 112cm som bjöd på härliga rusningar innan den kunde landas.

En härlig dag på Røst helt enkelt!


Nyheter