Spätta race!

Publicerad 11 augusti 2015 | Skriven av Jakob Sermwiset Persson
Nong och hunden Pettsson med två fina plattfiskar!

Idag åkte Christer och Co hem med förmiddagsfärjan. De har haft en riktigt bra vecka med mycket stor fisk. Det de lyckats bäst med är givetvis spinnfisket efter sej, men även ett gäng fina torskar och ganska många hälleflundror. Jag är övertygad om att vi får se dom här även nästa säsong!

Umeå ligan har fiskat på hela dagen med bra resultat! Mycket fin torsk över 10 kg med en riktigt fin toppfisk på 18 kg! De fick också känna på en hel del stor sej! Flera fina fiskar över 10 kg, med en bra toppfisk på strax under 16 kg. Stabilt fiskat!

Jag har under eftermiddagen och kvällen varit ute och fiskat rödspätta tillsammans med Affe och Nong som anlände med färjan idag. Till en början fick vi kämpa lite, dom ville inte riktigt vara med. Men vi kämpade på, bytte område och tillslut började dom att nappa! Under den sista 1.5 timmen var det inte lång tid mellan huggen och många spättor med fin medelvikt landades. Affe var värst med en riktigt grann rödspätta på 1.75 kg!

Joakim, Anton och Isak som kom hit igår kväll har idag kört sitt första pass. Direkt när dom kom ut på förmiddagen så var sejfisket i full gång! De lyckades lura flera fina fiskar varav två över 16 kg. De fick också en hälleflundra, modell mindre.

Nong och hunden Pettsson med två fina plattfiskar!
Nong och hunden Pettsson med två fina plattfiskar!
Affe med dagens största!
Affe med dagens största!

Nyheter