Stortorskar för Team Nordensol

Publicerad 1 augusti 2012 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

28-07
Team Nordensol fra (sportfiskeboden Västerås) ankom til røst fredag. klar til at kæmpe mod vind og regn, for at få stor fiskene på krogen. De første dage blev brugt til at søge efter stor torsken på Nord og syd siden af Røst. Det varede ikke længe før Team Nordensol, havde fundet den rigtige teknik, til overliste de stærke sommer torsk. mange flotte torsk over 10 kg og nogle af de helt tunge kom i båden 19 kg og 20 kg. der har også været kontakt til Helleflynder, 1 mindre flynder i båden. og nogle større der ikke ville med op. Nu har Team Nordensol sat jagten ind efter Stor Flynderen…spænende og se hvad aftenen bringer

 

30-07
vores Tyske gruppe ankommer til Røst (Team Zylle). Taskerne tungt pakket med jiggs. Humørret og fiskfeberen er HØJ. de er klar! Det er blevet til nogle fine torsk.
De sidste par dage, har der været en del vind og regn. men dette stopper ikke rigtige fiskefolk. her til aften (01-08) sætter Team Zylle kursen mod sydsiden i jagten på Helleflynder. i går aftes havde de kontakt til en GO helleflynder. efter efter få sek. slap fisken 🙁 så i nu er fiskefeberen på koge punktet!! Det er Flynder Tid.

 

Martin

Nyheter