Strålande väder på Röst!

Publicerad 25 maj 2015 | Skriven av Daniel Andersson

Just nu är vädret helt fantastiskt bra här på Röst, strålande sol och svaga vindar gör att alla båtarna är ute och fiskar för fullt och visst får de fisk också!

Team Lindh som körde sitt första pass igår på skallarna och fick ett gäng med torsk, men framförallt var det sejen som var på hugget och även en flundra fick syna båtens insida!
Idag har de fiskat efter rödspätta och trots att fisket var lite trögt så fick de ett gäng där toppen nådde hela 1,8kg!

Team Lamminluoto fortsätter att nöta på, och under dagen gjorde de ett försök på flundra som tyvärr inte gav något resultat. De är däremot ute nu igen och kör, så vi väntar med spänning på att få höra om resultatet. De gav oss en liten beskrivning av fisket från igår som löd såhär:

”Idag testade vi ost sidan med magert resultat. Johan och jonny drog fina sejar på 14&15 kg på skallarna. För övrigt hur mkt stor sej som helst. Jonny drog även mkt torsk, största torsken drog jari på 17kg.
Casten dubbelkolla sina jiggar vid varje nedsläpp (så att dom satt fast)
Eftersom guiderna sagt att det knappast fanns nån lubb på röst, så small det till på nästan allas spön idag. Jublet vistte inga gränser när detta hände. För övrigt så är det mkt kärlek på båten.”

DSCN0106

Praktikant-Daniel med nytt PB på torsk!
DCIM105GOPRO

20150525_135100

Nyheter