Team Hoppe

Publicerad 9 juli 2022 | Skriven av Simon Fröberg

Liten summering kring denna vecka. Vi har haft nästan full camp och glada fiskegäster, vädret har vart lite stökigt men skam den som ger sig och det kan vi tydligt se på en grupp som vi har här på campen.

Grupp Hoppe kom upp hit i måndags nästan utan någon slags erfarenhet alls om havsfiske i nordnorge. Dom frågar om olika fiskemetoder, fiskeställen och suger åt sig all information. Redan första fiskepasset smäller grabbarna på en hälleflundra och är oerhört nöjda. Men det roliga har bara börjat. Dom har ett riktigt bra fiske med flera flundror och torskar, men det finns en dag som sticker ut lite mer än dom andra.

Under tre dagar har det varit stark vind och inte många timmar ute på havet, men grabbarna är stenhårda och krigar sig ut i alla fall. Jacob som är yngst i gruppen känner hur det nafsar på betesfisken och vevar upp lite, så fortsätter det att nafsa och sedan så smäller det. Botten napp säger Jacob först och tittar på farsan. Sen känner Jacob hur det börjar gunga i spöet och då säger han ” Det är ju fisk” Jacob börjar fighten och håller på i 40min. Sen kommer madammen upp på hela 208cm som är campens största flundra för iår!

Bra fiskat grabbar!

Nyheter