Team Smith, Kveite 215 cm

Publicerad 15 augusti 2019 | Skriven av Ella
Quentin. 215 cm Kveite. C&R

Team Smith från Frankike har fiskat otroligt bra hela veckan oavsett väder. Vi har haft allt från blåsigt med höga vågor till det vi kallar ”platt vatten” här på Røst. Det var just när solen sken som mest och havet glittrade i grönblått som Quentin känner att det blir tungt i spöt. De fiskar alla med haspel och Quentins Penn 5000 fick jobba hårt. Havets drottning tänkte inte ge upp i första taget. Hon gjorde fyra enorma rusningar och under den sista rusningen var hon riktigt arg. Tillslut gav hon med sig och fick skåda havet från ytan en kort stund.

Quentin har en förmåga att alltid ta de största fiskarna säger hans pappa Frederic Forzini som skiner som en sol och är stolt som en tupp över sin son. Och med all rätt. Vilken vacker hälleflundra!

Dessa killar är sportfiskare och har fiskat världen över. Nu senast i förra veckan fiskade de tonfisk så efter två veckors fiske på raken säger de att nu behöver de åka hem och vila upp sig.

Quentin tog självklart den största sejen också!

Det var ett roligt gäng då deras engelska var sådär så vi har fått prata världens mest använda språk, ”kroppsspråket” och Jisses vad vi har skrattat tillsammans.

Holländarna!

Ja, hur går de för dessa herrar!? I skrivande stund är de på havet. Alex och Paul får min telefon att gå varm med bilder på ytterligare + meter sejar. De har blivit helt sålda på sejfiske med lätt utrustning. Mer om det i nästa blogginlägg. Peter och Adolf är ute med vår praktikant Björnar som tränar på att guida. I dag står hälleflundra på menyn och hitintills har Peter fått en hälleflundra.

Peter. Kveite 85 cm. C&R

Nyheter