Team Vilse och Team Håkan på campen

Publicerad 27 maj 2012 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Två stycken nya team anlände till campen i Fredags. Trots en lång resa så var suget efter fiske mycket stort och grupperna gav sig ut på sjön redan på kvällen.
Fiske på grundvattnet söder om Röst stod på agendan och efter bara någon timmas fiske bet den första flundran (mellan 15-20g) över Håkans jigg. Fisken spottar jiggen, men i samma sekund attackerar den en annan jigg som ligger precis under båten. Även denna gång släpper fisken, men grabbarna i båten fick vara med om ett visuellt fiske där de samtliga kunde se flundran attackera. Häftigt!
Ismo (jiggmästaren), som fiskade ihop med Team Vilse i båten brevid, hade som vanligt tagit fram en ny jiggmodell som prövades för första gången denna kväll. Och vilken start! Redan efter några timmar visade sig jiggen funka. Hans som höll i spöt fick känna på krafterna av en hälleflundra och efter en fin kamp bordades en 24kg hälle. Stort grattis.

 

Gårdagen bjöd på mer vind men Team Håkan sticker ut på Nordsidan efter jakten på storsejen. Och visst fanns det sej ute på skallarna! Samtliga i båtarna fick drilla sej. Största fisken på 13kg. Stort grattis!

 

Nu är det bara dagar kvar tills jag själv åker upp till campen. Det är med stor spänning jag packar väskan. Trots hårda vindar i början på säsongen så har fisket börjat mycket bra iår.

 

Det finns fortfarande platser kvar att boka i Juli, Augusti och September.

Nyheter