Torskar och fiske på sydsidan

Publicerad 26 juli 2017 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Vi har egentligen två riktningar vi oftast åker åt. Nord eller syd. Vilket av ställena är bäst? Det är egentligen en smaksak. Jag personligen har fastnat för de klassiska skallarna på nordsidan. De är lätta att åka ut till utom om det blåser för mycket vill säga och man kan alltid vara säker på att man är nära en riktigt stor fisk, hela tiden.

På sydsidan finns det en otrolig mängd skallar att fiska på. Det är aningen längre att åka men det brukar finnas mer fisk där dock är chanserna på de riktigt stora inte lika bra där som på nordsidan. Eller rättare sagt så har jag personligen lyckats bäst på nordsidan och därför tycker jag självklart bäst om den platsen.

Henric Wigren som man bokar resorna hit med tycker däremot bäst om sydsidan och ska jag vara helt ärlig så finns det nog ingen som kan fisket här bättre och Henric tycker bäst om sydsidan. Med andra ord funkar båda platserna riktigt bra, det är bara att sydsidan erbjuder nästan FÖR MYCKET att välja på. Det finns så mycket heta strukturer att jag får svårt att välja…

Jag gjorde ett försök i veckan med ett gäng från Jönköping och även om vi hade svårt att hitta den riktigt stora torsken så blev det allt några fina.

Killarna är inte heller skapade som andra vilket deras hoppteknik ner i det tolvgradiga vattnet visar.

Nyheter