Värsta Sejrallyt!

Publicerad 11 augusti 2019 | Skriven av Ella

Johan Hallberg tillsammans med fotograf Jörgen och bröderna Fält har varit hos oss flera gånger. Petter Fält ligger på topp tre listan med sej på 19,64 kg

Natten till söndag smällde det till! Under två timmar hade de ett race som fick adrenalinet att spruta och de drillade stor sej och grov torsk. Johan ville egentligen inte sluta fiska men efter två timmar var de helt slut i armarna och kände sig väldigt nöjda. Klockan 01:30 kom ett sms från Johan och en bild. Och som alla fiskare känner till, när man befinner sig mitt i ett helt galet fiske existerar inget annat. På väg in från havet stannar de till och tar en bild på två av nattens fiskar.

Fredrik och Petter Fält

Johan summerar veckan så här:

Glada bröder Fält med några av kvällens alla 10 + firrar. Största i kväll var Jörgens Torsk på drygt 14,5 och min sej som var + 13 kg. Målet för resan var främst att drilla stor och vildsint Sej och som en perfekt avslutning fick vi uppleva ett av de värsta sejrallyt vi upplevt och dessutom gott om 10+ torsk i frivattnet. Högg vilt i 2 timmar  och hade säkert fortsatt , men då var vi nöjda och slutade när det var som bäst?
Årets toppar- Petters torsk 17,6 o min Sej 13,2

Nyheter