Ytjakt på storsej och flundra race!

Publicerad 21 juli 2016 | Skriven av Standardspråk för webbplatsen

Fantastiska dagar här på röst med underbart skinande sol och galet kul fiske!
Vi har under dagen haft det riktigt lugnt på campen då alla kunder legat ute och fiskat i detta väder!
Happyangler Pro Team har haft fantastiskt sejfiske under dagen och fick uppleva början på den sjukt roliga sej säsongen! De hade nämligen ytjag på storsej i 45 minuter! Härligt fiske med många sejar och toppar på 15kg!
Det fick även bli ett flundra pass igår kväll med sällskap Alexander och oss praktikanter som blev med om ett roligt fiske.
Josef small på med sitt livs första flundra som låg på ca 90cm, grattis!
Och praktikant Melker levererade också en kveite som även där fick bli pb, mätte 118cm!

Melker med nytt pb på flundra 118cm
Melker med nytt pb på flundra 118cm

Men våran guide Alexander visade vart skåpet skulle stå och small på med en flundra till, 135cm vilket betyder pb för hans del med!
Tre personbästa på 1 timme är inte dåligt.

Alexander med pb kveite!!
Alexander med pb kveite!!

Team Gbg hade ett litet hälle-race med sjukt häftigt trippel hugg under dagen. De fick 6 flundror sammanlagt varav de flesta låg på 10-14 kg och en topp på 21kg!

teám gbg 21

Vi har fått höra att det rullar på skapligt bra för Team Keskitalo nu också!. De har lyckats landa hela 5 st under dagen och de ligger fortfarande ute och fiskar. Så vem vet det kanske hinner bli fler denna otroliga dag på Röst!

 

Team Lund har idag också fiskat efter flundra. De lyckades landa 2 fina fiskar på 95 och 105 cm. De har även fått en del fina torskar upp emot 15kg och några fina sejar!
//
Casper Stridh

Nyheter